Rólunk

Már 31 éve a biztosítási piac meghatározó szereplői vagyunk, számtalan elégedett ügyféllel az oldalunkon. A Hírös Bróker Biztosítási Alkusz és Tanácsadó KFT. (jogelődje a BAG Szentes KFT.) ’92-ben elsők között kapta meg az akkori Állami Biztosításfelügyelet 279/1992. számú engedélyét, ami alapján cégünk ma is működik, és napjainkra az Alföld egyik legjobb referenciákkal rendelkező tanácsadó és biztosításközvetítő irodája lett. Tevékenységünket országos hatáskörrel, kecskeméti székhellyel végezzük, 1.924.560.- € forintra átszámított éves limitösszegű szakmai felelősségbiztosítással. Az alapításkor elhatározott üzleti célként fogalmazódott meg – az alkusz cég kifejezetten nagyvállalatok, vállalkozások és önkormányzatok, egészségügyi intézmények vagyon-, felelősség- és személybiztosításainak menedzselésére és közvetítésére szakosodik, azonban a lakossági igények folyamatos növekedését érzékelve 2005. évben elindítottuk lakossági üzletágunkat is.

Miért vegyük igénybe egy biztosítási alkuszcég szolgáltatásait?

Mert ha biztosításról van szó, mindig pénzről van szó, legtöbbször az Ön pénzéről! Egy jó biztosítási rendszer kidolgozása Önnek csupán némi idejébe kerül. Teljes körű megbízása esetén szolgáltatásaink igénybevétele az Ön számára ingyenes, mivel költségeinket a velünk szerződésben álló biztosító társaságok térítik meg.

Mert a biztosítási alkusz független szaktanácsadó!

A biztosítási piacon egymás után jelennek meg új biztosítók új szolgáltatásokkal és új módozatokkal. Ajánlataik között azonban jelentős díj- és tartalmi különbségek vannak, gyakran még azonos módozatok esetén is.

Mert egyetlen biztosítónak sem vagyunk elkötelezve, egyedül Önnek.

Ellentétben a biztosítók által foglalkoztatott „függő” közvetítőktől, csak megbízóinknak vagyunk elkötelezve. Semleges és független szaktanácsadóként az a feladatunk, hogy a széles körű biztosítási piac ajánlatai közül a legmegfelelőbbet szerezzük be, vagy dolgozzuk ki az Ön számára. Levesszük válláról a biztosításokkal kapcsolatos ügyintézés minden gondját.

Segítséget nyújtunk a kárrendezésben is, természetesen az Ön érdekeit képviselve. Segítünk abban is, hogy cége megfelelően tudjon gondoskodni tulajdonosainak és dolgozóinak jövőjéről, anyagi biztonságáról.

Mert a biztosítók ajánlatai közül választani – megfelelő szakmai ismeretek nélkül – nehéz.

Megértjük, ha a biztosítási anyagok áttanulmányozását, tucatnyi biztosítási ügynök végighallgatását unalmasnak és időrablónak tartja, de egy jól kidolgozott biztosítási rendszerre Önnek is szüksége van.

Irodánk egyike az első vidéki székhelyű, de országos hatáskörben dolgozó alkusz cégeknek. Magas szintű szakmai és piaci ismereteink alapján, optimális feltételekkel tudunk testre szabott biztosítási megoldásokat ajánlani, ezzel megóvhatjuk Önt egy téves döntés drága következményeitől.

Cégünk 2010-ben a biztosítók értékelése alapján biztosításszakmailag első helyen végzett – azóta ilyen rangsor nem készült –

Mi ugyanolyan büszkék vagyunk az általunk megkötött biztosításokra, mint azokra, amelyeket nem kötöttünk meg.

A biztosítások megkötése a biztonságnak csak az egyik oldala. Az előrelátó üzletember tisztában van azzal is, hogy a biztosítások mellett az aktív személy- és vagyonvédelem, a megelőzés is elengedhetetlenül fontos. Ennek megoldása érdekében együttműködési szerződést kötöttünk személyi és technikai vagyonvédelemre, illetve kockázati tényezők felmérésére szakosodott cégekkel. A körültekintő semleges biztosítási alkusz a megelőzéshez is segítséget nyújt, mert így a biztosítási díj csökkenhet.

Mert a legjobb megoldásokat csak közösen találhatjuk meg.

Ahogy nincs két egyforma tojás, úgy két egyforma vállalkozás vagy biztosítás sincs. Ön és munkatársai ismerik a saját cégüket és az ott előforduló kockázatokat, mi pedig a különböző megoldási lehetőségeket a biztosítások és a kármegelőzés terén. Így lehetünk értékes partnerei egymásnak.

Legjobb hagyományainkat követve igyekszünk megfelelni az Európai Unió követelményeinek, alkalmazkodva a magyar és a nemzetközi piaci változásokhoz, illetve a biztosítási szakma fejlődéséhez. 1999-óta a biztosítások közbeszerzési eljárás keretén belüli beszerzését is vállaljuk.

Megköszönve megtisztelő bizalmát, üdvözlettel:

          Ozsvárt Lajos
    ügyvezető tulajdonos